Coronavirus maatregelen – Tandartsen Kostense en Den Haan – Almkerk

Coronavirus maatregelen

Informatie rondom het Coronavirus

Mondzorgpraktijken zijn volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden. Lees hier meer over corona maatregelen in onze praktijk.

Hoe maak je een afspraak?

Even aanwaaien voor het maken van een afspraak is er niet meer bij. Je zult eerst moeten bellen en dan volgt er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt. Als die niet op dezelfde dag is, zal kort voor je afspraak nogmaals naar je gezondheid worden gevraagd.

Verkoudheidsklachten

Bij verkoudsheidklachten verzoeken wij u uw afspraak af te zeggen, ook al bent u negatief getest. Dit geldt momenteel voor kinderen van 0 – 18 jaar.

Anderhalve metermeter

In de wachtkamer geldt nog steeds de 1,5 meter afstand. In de behandelkamer geldt die regel overigens niet: de mondzorgverlener en assistent zitten zoals gewoonlijk boven op je lip.

Mondkapjes

Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht maar mag natuurlijk wel. Dit geldt ook voor het desinfecteren van uw handen.

Hoe zit het met de veiligheid?

Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiënestandaarden: medische mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners. In de behandelkamer zie je geen veranderingen. We vragen u in de wachtkamer nog wel de 1,5 meter afstand te houden.